Φήμη – Η Quantic Dream ετοιμάζει δεύτερο ΑΑΑ τίτλο

Ίσως δούμε το The Dark Sorcerer να αναπτύσσεται σε κάτι σπουδαίο τελικά.
quantic-dream-the-dark-sorcerer

Το Star Wars Eclipse βρίσκεται στα πρώιμα στάδια ανάπτυξής του κι έτσι δεν πρόκειται να δούμε να παίρνει σάρκα και οστά σύντομα. Ωστόσο, η Quantic Dream φαίνεται πως μας ετοιμάζει παράλληλα και κάτι ακόμα. Σύμφωνα με φήμες, το στούντιο αναπτύσσει ένα δεύτερο AAA παιχνίδι. Οι εικασίες αυτές προέρχονται απ’ τον insider @AccNgT, ο οποίος είχε αποκαλύψει στιγμιότυπα του Star Wars Eclipse λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί επίσημα στα The Game Awards 2021.

Μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό ο συγκεκριμένος τίτλος να έχει κάποια σχέση με το demo του The Dark Sorcerer. Είχε παρουσιαστεί στην E3 του 2013, το οποίο αποκαλύφθηκε στα πρώτα στάδια του κύκλου ζωής του PS4. Σε αντίθεση με το Kara (το οποίο αναπτύχθηκε στο δημοφιλές Detroit: Become Human), δε μετατράπηκε ποτέ σε πλήρες παιχνίδι. Ποιος ξέρει, ίσως ήρθε τώρα η στιγμή της Quantic Dream να το υλοποιήσει.

Για όσους θέλουν να φρεσκάρουν στη μνήμη τους το The Dark Sorcerer και γι’ αυτούς που δεν έχουν ακούσει σχετικά, ακολουθεί το trailer που παρουσιάστηκε στην E3 2013. Ακόμα και σήμερα, δείχνει αναμφίβολα αρκετά εντυπωσιακό.

Για περισσότερα νέα γύρω από το χώρο του gaming μείνετε συντονισμένοι στην ομάδα του PlayStationLab.gr. Επισκεφθείτε και την ομάδα μας στο facebook για να συζητήσουμε για τα αγαπημένα μας παιχνίδια – και όχι μόνο.

Credits: ΠΗΓΗ1, ΠΗΓΗ2

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!