Φήμη – Νέο παιχνίδι απ’ τη Respawn Entertainment βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Διπλές οι φήμες για το στούντιο των Titanfall και Apex Legends.
respawn-entertainment

Πρόσφατες φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αναφέρουν πως η Respawn Entertainment, το στούντιο ανάπτυξης των Titanfall franchise και Apex Legends, ετοιμάζει ένα νέο single-player τίτλο. Για την ώρα γνωρίζουμε, ότι θα αποτελεί ένα first-person shooter παιχνίδι και τα στοιχεία που θα το χαρακτηρίζουν θα είναι το “mobility” και το “style“. Επίσης, πρόκειται να κυκλοφορήσει μέχρι το 2025.

Παρά τις εικασίες ορισμένων, ο τίτλος της Respawn δε θα αποτελεί νέα προσθήκη στο Titanfall franchise. Αναφέρεται επιπλέον, πως η ομάδα ανάπτυξης πρόκειται να αφιερώσει άλλον ένα χρόνο δημιουργώντας πρωτότυπες ιδέες για το καινούριο της project.

Σε άλλα νέα, η Respawn Entertainment φαίνεται πως ετοιμάζει την κυκλοφορία του Apex Legends για το PS5, καθώς έχει εντοπιστεί στη PSN βάση δεδομένων για το PS5, σύμφωνα με το λογαριασμό PlayStation Game Size στο Twitter.

Βάσει της καταχώρησης, το μέγεθος του battle royale τίτλου είναι περίπου στα 80 GB. Αυτό όμως δε λαμβάνει υπόψη τυχόν ενημερώσεις που ενδέχεται να κυκλοφορήσουν παράλληλα με το παιχνίδι. Προς το παρόν, το Apex Legends είναι διαθέσιμο για τη next-gen κονσόλα μέσω backwards compatibility.

Για περισσότερα νέα γύρω από το χώρο του gaming μείνετε συντονισμένοι στην ομάδα του PlayStationLab.gr. Επισκεφθείτε και την ομάδα μας στο facebook για να συζητήσουμε για τα αγαπημένα μας παιχνίδια – και όχι μόνο.

Credits: ΠΗΓΗ1, ΠΗΓΗ2, ΠΗΓΗ3

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!