Horizon Forbidden West: Οι νέες μηχανές που θα συναντήσουμε στο παιχνίδι

Μεγάλη ποικιλία το Horizon Forbidden West!
Horizon Forbidden West

Όπως θα έχετε καταλάβει ήδη, το νέο κεφάλαιο της σειράς, Horizon Forbidden West, θα έχει πολλούς νέους εχθρούς για να αντιμετωπίσουμε. Το νέο σκηνικό του Forbidden West είναι γεμάτο από εξωτικά, επικίνδυνα και άγνωστα μηχανήματα. Έχουμε δει ήδη το τρομακτικό Slitherfang και η Guerrilla Games μας αποκάλυψε μερικές νέες λεπτομέρειες για τα καινούρια ρομποτικά πλάσματα που θα δούμε στο νέο κεφάλαιο της σειράς.

Horizon Forbidden West new Machines

  • Slitherfang – snake
  • Rollerback – armadillo
  • Burrower – weasel
  • Bristleback – boar
  • Clamberjaw – baboon
  • Tremortusk – mammoth
  • Clawstrider – velociraptor
  • Shellsnapper – turtle
  • Tideripper – plesiosaur
  • Sunwing – pterosaur


Πάμε όμως να δούμε λίγο πιο αναλυτικά τις νέες μηχανές


Rollerback

Τα rollerbacks μοιάζουν με γιγάντιους αρμαδίλους που τους αρέσει να κυλιούνται στο έδαφος. Διπλώνουν τα ογκώδη σώματά τους σε περιστρεφόμενες μπάλες και εκτοξεύονται στους εχθρούς, χρησιμοποιώντας επίσης τις φλόγες που εκτοξεύονται από την πανοπλία τους. Τους έχουμε δει επίσης να εκτοξεύουν τα λέπια τους ως βλήματα (σφαίρες). Επιπλέον, τα Rollerbacks είναι ικανά να εκτοξεύονται και στον αέρα. Το κάτω μέρος αυτού του μηχανήματος αποκαλύπτει πολλά εξαρτήματα που μπορούν να στοχεύσουν οι παίκτες για να το εξοντώσουν.

Burrowers

Οι Burrowers είναι ένας βασικός τύπος εχθρού που η Guerrilla το περιγράφει ως τον διάδοχο των Watchers από το πρώτο παιχνίδι. Το Burrower είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και λειτουργεί ως μηχάνημα αναγνώρισης που χρησιμοποιεί τον υψηλό τόνο του ήχου για να αναισθητοποιεί στόχους και να ειδοποιεί τους συμμάχους. Τέλος, είναι επίσης ικανοί και στο κολύμπι.

Bristleback

Το Bristleback ταξιδεύει σε κοπάδια και χρησιμοποιεί τους χαυλιόδοντες του για να ξεθάψει θαμμένους πόρους. Τα Bristleback δημιουργούν ένα γαλήνιο θέαμα όταν τους θαυμάζεις από μακριά. Ωστόσο, το χτύπημα του Bristleback το αναγκάζει να επιτεθεί συνδυάζοντας τα ανακτημένα απορρίμματά του για μια ισχυρή επίθεση από απόσταση.

Clamberjaw

Τα Clamberjaws είναι οδοκαθαριστές που μοιάζουν με μπαμπουίνους σε εμφάνιση και δομή. Έτσι, είναι τόσο ακροβατικοί όσο και επιθετικοί. Επίσης τα Clamberjaws έχουν αρκετές εξουθενωτικές επιθέσεις. Δεν βοηθά το γεγονός ότι ταξιδεύουν συχνά σε ομάδες. Κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά όταν τα συναντήσουν μπροστά τους.

Tremortusk

Το Tremortusk που μοιάζει με μαμούθ είναι ένα από τα πρώτα boss τέρατα που εντυπωσίασαν τους παίκτες όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Horizon Forbidden West. Αυτός ο τιτάνας που μοιάζει με φρούριο είναι οπλισμένος με μια σειρά βαρέων όπλων, όπως κανόνια και πανοπλία υψηλής αντοχής. Οι Tremortusks ανταγωνίζονται τις πιο ισχυρές μηχανές του Zero Dawn, το Thunderjaw και το Stormbird, καθιστώντας ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι η ανθρώπινη φατρία Regalla τους έχει συλλάβει και τους έχει οπλίσει για δική τους χρήση.

Clawstrider

Οι Clawstriders ήταν από τις πρώτες νέες μηχανές που έιδαμε στο Forbidden West. Είναι πολύ τρομακτικοί και ταξιδεύουν και αυτοί σε αγέλες. Οι Clawstriders εκπέμπουν επίσης μια εξουθενωτική ηχητική «κραυγή» που ζαλίζει προσωρινά την Aloy. Τα Clawstriders μπορούν να τα ιππεύουν από πάνω τους οι στρατιώτες της Regalla για να επιτεθούν στην Aloy. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι παίκτες μπορούν να τα παρακάμψουν και να επιβιβαστούν σε ένα δικό τους Clawstrider. Το πιο πρόσφατο trailer από τα The Game Awards αποκάλυψε επίσης μια παραλλαγή της συγκεκριμένης μηχανής που μπορεί να εκτοξεύει φωτιά.

Shellsnapper

Είδαμε για πρώτη φορά αυτή τη μαγευτική γιγάντια χελώνα να σηκώνει το καμουφλαρισμένο σώμα της από έναν βάλτο στο πρώτο trailer του παιχνιδιού. Το Shellsnapper είναι μια μηχανή μάχης που στήνει ενέδρα σε όσους εισβάλλουν στην περιοχή τους. Μπορεί να επεκτείνει το λαιμό του για να δαγκώσει το θήραμα του και να κάνει εκρήξεις νερού. Υπάρχει επίσης αυτό το ενοχλητικό κέλυφος που το προστατεύει, που σημαίνει ότι οι παίκτες θα πρέπει να βρουν έξυπνους τρόπους για να ανατρέψουν αυτό το θηρίο.

Tideripper

Κάτω από τα βάθη του νερού φαίνεται το Tideripper, ένα υδρόβιο πλάσμα που μοιάζει με πλησιόσαυρο. Διοικεί τον ωκεανό και συσσωρεύει πόρους φιλτράροντας τα ιζήματα από το νερό. Αν και φαίνεται σχετικά ακίνδυνο, οι Tiderippers δεν έχουν κανένα πρόβλημα να επιτεθούν στην Aloy μέσα στην θάλασσα ή ακόμη και στην στεριά.

Sunwing

Το να βλέπεις το Sunwing να πετάει στα ύψη της άγριας δύσης είναι ένα θέαμα που προκαλεί σοκ και δέος. Τα φτερά αυτής της μηχανής, που μοιάζει με πτερόσαυρο, αποτελούνται από εύκαμπτα πάνελ που απορροφούν τον ήλιο, πιθανότατα για να τροφοδοτείται από μόνη της. Η Guerrilla έχει δηλώσει προηγουμένως ότι τα Sunwings είναι ευάλωτα όταν συλλέγουν ηλιακή ενέργεια, αλλά είναι επίσης πιο προσεκτικά σε απειλές ενώ είναι ακίνητα.

Αυτές είναι προς το παρόν όλες οι νέες μηχανές που έχουμε δει ότι θα συναντήσουμε στο Horizon Forbidden West. Αν μη τι άλλο το παιχνίδι θα έχει απίστευτη ποικιλία στους εχθρούς που θα συναντήσουμε στο νέο ταξίδι της Aloy.

Για περισσότερα νέα γύρω από το gaming, μείνετε συντονισμένοι στην ομάδα του PlayStationLab.gr! Επιπλέον, αν σας αρέσουν οι gaming συζητήσεις ελάτε και στο group μας στο Facebook.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!