Μετά το gaming τι;

Σίγουρα όχι το χάος!
ειδικές δεξιότητες

Οι άνθρωποι αισθανόμαστε πάντα σίγουροι. Για όλα. Έρχεται όμως μια στιγμή που αυτή μας η σιγουριά χάνεται. Είτε για λίγο καιρό ή και για πάντα! Ως gamers κατά βάση χρησιμοποιούμε τα χέρια μας. Έχετε σκεφτεί όμως τι θα γινόταν αν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν μπορούσες να παίξεις; Τι θα έκανες και πώς θα αισθανόσουν τότε;

Πολλά συναισθήματα. Άσχημα, άβολα, περίεργα. Και σεβασμό για τα άτομα με ειδικές δεξιότητες.

Το θέμα συζητήθηκε στην ομάδα και οι απαντήσεις ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Με προσωπική εμπειρία και ένα χειρουργείο μπροστά με αποκατάσταση τρεις μήνες πώς θα μπορέσει να αναπληρωθεί η έλλειψη gaming; Θα μπορούσε να γίνει με παρακολούθηση gameplay στο Youtube. Ίσως με το να παρακολουθείς σειρές και ταινίες. Για όσους έχουν παιδιά, θα μπορούσαν να βλέπουν το παιδί τους να παίζει ή ανάλογα το σύντροφο. Η και απλώς να κάνει κανείς υπομονή και να περιμένει την αποκατάσταση. Για όσους είναι εφικτό, θα μπορούσαν να αγοράσουν ένα Vr.

Όμως γιατί όλες οι λύσεις να έρχονται από τους gamers; Sony, ήρθε η στιγμή να δώσεις την πρέπουσα σημασία που πρέπει σε μια πολύ σημαντική ομάδα ατόμων αυτά με ειδικές δεξιότητες. Είναι το βασικότερο για μια εταιρεία που πάνω από όλα σέβεται τον εαυτό της. Δεν σκεφτόμαστε βάσει του κέρδους. Για να ηγούμαστε στην αγορά του gaming, γινόμαστε πρωτοπόροι. Πρέπει να ανοίξει ο δρόμος για να υπάρχει υποστήριξη για τα άτομα αυτά και Sony σου μιλάει ένα άτομο, που δεν μπορεί να γνωρίζει αν το χέρι του θα έχει την αποκατάσταση που πρέπει. Από ένα λάθος. Μην κάνεις και εσύ αυτό το μοιραίο λάθος και δεν βάλεις λίγο χώρο στα κέρδη σου για αυτά τα άτομα…..

Όπως ένα τέτοιο άτομο έχει την δύναμη να παίζει με το ένα χέρι, έτσι έχεις και εσύ την δύναμη να δώσεις την υποστήριξη που αρμόζει σε αυτούς τους ανθρώπους με ειδικές δεξιότητες.

Εσείς τι πιστεύετε για το παραπάνω θέμα; Ελάτε στην παρέα του Playstation Lab στο FB και για να μαθαίνετε νέα γύρω από το gaming. Tόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα….. κλικ στο site του Playsation Lab.gr. Ανταλλάξτε μαζί μας τις απόψεις και τις ιδέες σας!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!