Το Dying Light 2 δεν έρχεται ολοκληρωμένο

Δεν θα χαρούν ιδιαίτερα οι λάτρεις του co-op!
Dying Light 2

Το Dying Light 2 έχει προκαλέσει ντόρο στην βιομηχανία και δεν φαίνεται να θέλει να χάσει τους προβολείς του. Η είδηση ότι θα χρειαστούν περίπου 500 ώρες gameplay για να κάθε πιθανό ending και διάλογο του παιχνιδιού αναστάτωσε την κοινότητα. Η Techland όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό και συνεχίζει να δίνει πληροφορίες που θα προκαλέσουν.

Πρόσφατα η ομάδα του τίτλου έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για να προετοιμάσει το κοινό. Το trailer αυτή την φορά δίνει έμφαση στο co-op κομμάτι του παιχνιδιού. Σε αυτή την επιλογή του τίτλου θα μπορείτε να παίξετε μέχρι 3 άτομα και εκεί γεννήθηκαν δυο βασικά ερωτήματα. Θα είναι Cross-Play και Cross-Gen; Δυστυχώς η απάντηση είναι αρνητική. Στην κυκλοφορία του νέου κεφαλαίου στο γνωστό Dying Light θα λείπει αυτό το βασικό, για τους περισσότερους gamers, χαρακτηριστικό. Το Cross-Gen ίσως είναι ένα feature που θα δούμε πιο σύντομα αλλά για την λειτουργία του Cross-Play δεν μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι.

Συνοψίζοντας, όπως καταλαβαίνετε προς το παρόν όσοι θέλετε να απολαύσετε την πλευρά co-op του παιχνιδιού θα πρέπει να βρείτε φίλους με την ίδια κονσόλα. Υπενθυμίζουμε πως το Dying Light 2 Stay Human αναμένεται 4 Φεβρουαρίου 2022 για PS4, PS5 καθώς και τις λοιπές κονσόλες. Εννοείται πως ελπίζουμε το “πακέτο” του παιχνιδιού να ολοκληρωθεί καθώς το gaming είναι για να ενώνει. Πόσο μάλλον η λειτουργιά που λέγεται mutiplayer. Φυσικά για να παραμείνετε κοντά στη gaming κοινότητα μείνετε συντονισμένοι/ες στο PlayStationLab.gr

CREDITS: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!