Το God of War στο PC είναι η απόλυτη εμπειρία

Το God of War όπως πρέπει να είναι.
god-of-war-pc

Τα πρώτα reviews για την κυκλοφορία του God of War στο PC βρήκαν το φως της δημοσιότητας σήμερα. Ο διθύραμβος για τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά που φέρει ο σπουδαίος αυτός τίτλος της Santa Monica Studio έχει χτυπήσει κόκκινο, ενώ παντού τονίζεται πως το παιχνίδι αγγίζει πλέον το τέλειο. Τη στιγμή μάλιστα που γράφεται το παρόν άρθρο, το metascore του GoW βρίσκεται στο 93 (βάσει 39 reviews).

Παρ’ όλο που πρόκειται για ένα παιχνίδι τετραετίας, το God of War συνεχίζει έως και σήμερα να εντυπωσιάζει και να προσφέρει μια ιδιαίτερη, gaming εμπειρία. Με τη μεταφορά του πλέον και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αναμφίβολα μιλάμε για την απόλυτη εμπειρία. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι προκειμένου να αξιοποιήσει κανείς όπως πρέπει τις δυνατότητες του παιχνιδιού στο PC, χρειάζεται να έχει ένα αρκετά ισχυρό μηχάνημα.

Σχετικό περιεχόμενο – God of War – Νέο trailer και απαιτήσεις συστήματος για το PC

Να υπενθυμίσουμε, πως η επίσημη κυκλοφορία του God of War για το PC είναι στις 14 Ιανουαρίου. Δύο μέρες έμειναν λοιπόν, για να απολαύσετε το έπος σε όλο του το μεγαλείο.

Για περισσότερα νέα γύρω από το χώρο του gaming μείνετε συντονισμένοι στην ομάδα του PlayStationLab.gr. Επισκεφθείτε και την ομάδα μας στο facebook για να συζητήσουμε για τα αγαπημένα μας παιχνίδια – και όχι μόνο.

Credits: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!