Το The Last of Us Remake και το Factions 2 θα κυκλοφορήσουν το 2022

Πάμε για την καλύτερη χρονιά στην ιστορία του PlayStation.
The Last of Us Remake

Σύμφωνα με τον έμπιστο insider Tom Henderson, το The Last of Us Remake για το PS5 είναι σχεδόν έτοιμο και μπορεί να κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2022! Την ίδια περίοδο δηλαδή με την σειρά του HBO, κάτι που βγάζει νόημα, μιας και θα θέλουν να πιάσουν και νέο κοινό για το παιχνίδι. Φήμες για το remake του πρώτου The Last of Us είχανε ακουστεί και στο πρόσφατο παρελθόν από διάφορες πηγές.

Αν και το remake δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την Sony, το Bloomberg είχε γράψει για την συγκεκριμένη φήμη πριν από λίγους μήνες. Πιο συγκεκριμένα το άρθρο έλεγε πως το remake το είχε αναλάβει η Visual Arts. Βέβαια μετά η εταιρία μπήκε σε υποστηρικτικό ρόλο και την ανάπτυξη ανέλαβε η ίδια η Naughty Dog. Τέλος, ο Neil Druckmann, ανυπομονεί να μοιραστεί τα πολλαπλά project που ασχολείται ο ίδιος και η ομάδα του. Μένει μόνο να μάθουμε ποια και πόσα είναι αυτά τα project.

Τέλος, η Naughty Dog ετοιμάζει και σχεδιάζει και την κυκλοφορία του Factions 2. Το multiplayer mode του The Last of Us Part II και ίσως να έρθει μαζί με ένα Director’s Cut του παιχνιδιού. Όπως και να έχει, το 2022 θα είναι μία μεγάλη χρονιά για τους fans του franchise.

Για περισσότερα νέα γύρω από το gaming, μείνετε συντονισμένοι στην ομάδα του PlayStationLab.gr! Επιπλέον, αν σας αρέσουν οι gaming συζητήσεις ελάτε και στο group μας στο Facebook.

CREDITS: ΠΗΓΗ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
error: Naughty! No copying!!